Een uitgelezen team van specialisten

 

Caroline Sliepen

Vennoot

Caroline Sliepen studeerde in 2001 af als Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen. Nadien behaalde ze een MBA (Master in Business Administration) en volgde ze het Executive Master Class programma in Corporate Finance aan de Vlerick Business School in 2008-2009.

Caroline startte haar carrière in 2001 bij Arthur Andersen bedrijfsrevisoren. Het bedrijf fusioneerde in 2002 met Deloitte Bedrijfsrevisoren. Vanaf 2005 heeft ze verschillende financiële functies bekleed bij internationale en nationale ondernemingen gaande van financieel manager tot controller op groepsniveau.

Sinds juli 2014 werken Caroline en Joris aan de toekomst van Bofimas. Ze hebben de ambitie om samen het kantoor verder te ontwikkelen en te laten groeien. Ze willen dat doen door zich ook te richten op financiële dienstverlening, naast de gebruikelijke accounting en fiscale diensten.

 

Joris Pyl

Vennoot

In 2001 studeerde Joris Pyl af als Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen, met specialisatie Accountancy & Financiering aan de Universiteit Hasselt.

Enkele jaren later behaalde hij een MBA (Master in Business Administration). En in 2009 volgde hij succesvol de opleiding Executive Master Class in Corporate Finance aan de Vlerick Business School.

Joris begon zijn professionele carrière in 2001 bij Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren. Vervolgens ging hij aan de slag als Controller, Finance Manager en CFO bij Belgische ondernemingen. Deze functies waren altijd internationaal getint. Naast verantwoordelijkheid voor de financiële afdeling hielp Joris mee bij een ERP implementatie, opbouw van cashflowplannen en -beheer voor verschillende landen en vennootschappen, overname van bedrijven, vastgoed en ander projectmatig werk. Al deze werkzaamheden voerde hij altijd uit in nauwe samenwerking met de diverse aandeelhouders.

Sinds juli 2014 werken Joris en Caroline aan de toekomst van Bofimas. Ze hebben de ambitie om samen het kantoor verder te ontwikkelen en te laten groeien. Ze willen dat doen door zich ook te richten op financiële dienstverlening, naast de gebruikelijke accounting en fiscale diensten.

 

Marc Haest 

Senior Dossierbeheerder

 

Hilde van Dyck

Dossierbeheerder

 

Kathy De Block

Senior Dossierbeheerder

 

Lin Aerts

Medewerker

 

Sybren Geerts

Junior Dossierbeheerder

 

Erik Van De Pol

Extern Gecertificeerd Accountant / Extern Gecertificeerd Belastingadviseur

 

Lieve Mertens

Dossierbeheerder

 

Inge Bohez

Dossierbeheerder

 

Brigitte Casteels

Medewerker

 

Maarten Cantrijn

Senior Dossierbeheerder / Adjunct kantoordirecteur Wuustwezel

 

 

 

 

Nood aan een team specialisten dat uw zaak of uw KMO fiscaal, boekhoudkundig en finacieel helemaal optimaliseert?

Bofimas is uw partner.

Bel of mail ons voor meer info