Getuigenissen

 

Hierbij een aantal bevindingen van onze klanten

AB:

Sinds de opstart van mijn zaak in 2014 werk ik samen met Bofimas. Zowel Bofimas als A.M. hebben sindsdien een hele evolutie doorgemaakt en zijn ondertussen (h)echte “business-partners” geworden. Ik waardeer vooral het familiaal karakter, hun inzet om gedegen en duurzaam advies te geven op zakelijk en privé gebied qua boekhouding, financiële diensten en samenwerking met andere financiële bedrijven zoals bv private banking, tax-shelters, enz. Altijd met, voor mij althans, de juiste ethische en maatschappelijk verantwoorde balans in hun advies.

SB:

De samenwerking met Bofimas gaat veel verder dan alleen cijfers, wat natuurlijk hun pure expertise is. Zij bieden ondersteuning in de brede zin van het ondernemerschap. Hun advies onderbouwt sterk de strategische beslissingen die ondernemers dagdagelijks dienen te maken.’

PVDB:

Wat bofimas voor ons betekent
Patrick en ik hadden totaal geen ervaring met “zelfstandig worden en zijn” en ook niet van een boekhoudkantoor. Wij dachten eerder aan een coole omgeving maar het tegendeel is wel ECHT bewezen hier bij Bofimas Vanaf de 1ste kennismaking was er direct een klik en die is alleen maar gegroeid en hebben ze ons zo goed begeleid naar alle stappen Ze zijn zeer professioneel maar toch op een familiale manier toe wat voor ons belangrijk is. Ik heb al zoveel bijgeleerd en veel vragen gesteld en steeds werden wij met de glimlach geholpen en ook kort op den bal. Wat voor ons ook belangrijk is dat wanneer je niet goed mee bent ze het zodanig uitleggen op een gewone volkse manier dat je dan uiteindelijk mee bent. Kortom wij zijn zeer tevreden en kunnen voor ons geen beter kantoor bedenken.
TOPPERS zijn het allemaal!

KDJ:

Wij zijn opgestart in het jaar 2011 en hebben al 3 x moeten veranderen van boekhouder, maar nu ben ik er 100 % zeker van dat we niet meer zullen moeten veranderen!
Wij worden constant opgevolgd en ze staan altijd paraat om ons bij te staan in alles. Het gaat verder dan alleen maar boekhouding en cijfers… Ze denken echt wel mee om jouw bedrijf nog financieel te kunnen verbeteren. Er heerst daar duidelijk een familiale sfeer en je wordt er steeds warm onthaald met een glimlach, kortom gewoonweg de beste keuze!
 

Een op-en-top accountant die ook uw vertrouwenspersoon en sparring partner is?

Bofimas is uw expert.

Bel of mail ons voor persoonlijk advies!