Fiscaal advies: optimalisatie en no-nonsense advies

Fiscaliteit is tegenwoordig sterk onderhevig aan veranderende wetgeving. Bij Bofimas zijn we constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van fiscaliteit. Zo kunnen wij uw fiscaliteit helemaal naar uw situatie optimaliseren.

BTW-aangifte

Maandelijks of per kwartaal dienen wij uw BTW-aangifte in. Ook voor BTW-eenheden (verschillende vennootschappen die samen een eenheid vormen op fiscaal gebied) nemen wij de complexe BTW-aangifte op ons. Bofimas staat ieder moment ter beschikking voor haar klanten bij vragen en ad hoc advies rond BTW.

Aangifte vennootschapsbelasting en personenbelasting

Uw dossier kennen wij door en door. Zo zorgen wij ervoor dat de aangiftes van uw personenbelasting en uw vennootschapsbelasting perfect op elkaar afgestemd zijn. Onze nauwgezetheid, kennis van zaken en professionele expertise in de materies van vennootschapsbelasting en personenbelasting vormen een meerwaarde voor u.

Fiscale controle: volledige ondersteuning en opvolging

Bij een fiscale controle over uw vennootschapsbelasting, BTW en/of personenbelasting verdedigen wij uw belangen. We helpen u met vragen beantwoorden, vragen om inlichtingen, wijzigingen doorgeven, bezwaarschriften indienen, enz.

Degelijk fiscaal advies nodig?

Bofimas is uw expert.

Bel of mail ons voor persoonlijk advies!