Accountancy: zo belangrijk om een onderneming winstgevend te houden

Tegenwoordig is de boekhoudwetgeving zo ingewikkeld en zo onderhevig aan verandering dat het voor leken bijna ondoorzichtig geworden is. Net om die reden doet u er goed aan uw accountancy uit te besteden aan een echte professionele accountant. En dan bent u bij Bofimas absoluut zeker van uw stuk!

Jaarrekening opstellen en neerleggen

Het opstellen en het neerleggen van uw jaarrekening binnen de wettelijke termijnen nemen wij op ons.

Voorbereiding Raad van Bestuur en Algemene Vergadering

Bofimas doet al het voorbereidende werk voor uw Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering. Achteraf stellen wij ook de verslagen op. Ook bijzondere Algemene Vergaderingen rond ontslagen en benoemingen kunt u aan ons team toevertrouwen.

Optimalisatie van uw winst

Dividenduitkering, tantièmes en andere vormen van resultaat optimaliseren, zijn voor ons een evidentie. Uw eigen unieke situatie is onze leidraad in het uitzoeken van de optimale verwerking van uw resultaten, winsten en opbrengsten.

Optimalisatie van uw vergoeding als bestuurder

Aan een hogere vergoeding hangen voor- en nadelen. Toch is een lagere vergoeding ook niet altijd optimaal. Het is zaak om uw eigen situatie grondig te analyseren en ook rekening te houden met uw persoonlijke levensstijl en behoeftes. Bij Bofimas krijgt deze visie alle krediet.

Resultaten tussentijds bespreken en evalueren

Wij vinden het zo belangrijk om uw zaken goed op te volgen. Daarom zitten wij ook graag een paar keer per jaar met u samen als u dat wenst. Om alles open op tafel te leggen en bij te sturen waar nodig. Dat kan enkel en alleen omdat Bofimas voortdurend al uw cijfers en resultaten onder de loep neemt. Op die manier hebben wij het gevoel dat we echt als uw accountant optreden en uw zaak écht behartigen.

Accountancy bijstand op alle gebied

Op gebied van accountancy kunnen we u ten allen tijde volledig ondersteunen en begeleiden. Denken we aan:

  • een onderneming of eenmanszaak oprichten
  • een financieel plan opstellen
  • een vereffening of ontbinding regelen
  • adviseren bij een overname of verkoop

 

Uw accountancy tot in de puntjes geregeld en volledig geoptimaliseerd?

Bofimas regelt het voor u!

Bel of mail ons voor persoonlijk advies!