Onze troeven: vertrouwen en lange-termijnadvies dat nét iets verder gaat

Bij Bofimas willen we nét iets verder gaan in onze adviesgeving. Want cijfers en een balans betekenen niet alles. Het is de interpretatie van die cijfers, het advies errond én de begeleiding van onze klanten waarin wij anders zijn.

Langetermijnrelaties

Wij willen volop investeren in langetermijnrelaties met u, onze klant. Omdat wij uw zaak, KMO, uw praktijk volop willen leren kennen. Zo kennen wij uw cijfers en uw situatie heel goed en weten we perfect waar u kunt bijsturen. We weten wat we aan elkaar hebben en op die manier blijft de goeie relatie ook standhouden.

Uw vertrouwenspersoon en sparring partner bij uitstek

Wij nodigen u uit met ons van gedachten te wisselen over alles wat u zakelijk en financieel bezig houdt. Als uw vertrouwenspersoon en sparring partner willen we uw zaak naar grotere hoogtes tillen.

ITAA-erkenning

Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, vinden wij ook onze ITAA-erkenning zo belangrijk. In het kader van die erkenning hebben wij ook de verplichting om jaarlijks een minimum aantal uren opleiding te volgen. Ook onze medewerkers volgen ieder jaar heel wat opleidingen om up-to-date te blijven. In snel veranderende tijden is Bofimas zo altijd op de hoogte van de laatste wetgevingen en -wijzigingen.

Om u draait het!

Bij Bofimas staat u centraal. Daarom spreken we ook graag klare taal en willen we op alle gebied transparant zijn. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Ook onze verslagen zijn glashelder en helpen u verder met to-the-point-advies. Eerlijk, recht door zee en voorzienend: zo willen wij uw zaken behartigen.

Een op-en-top accountant die ook uw vertrouwenspersoon en sparring partner is?

Bofimas is uw expert.

Bel of mail ons voor persoonlijk advies!