Bofimas - Wie

Bofimas: een uitgelezen team van specialisten

Joris Pyl

Joris Pijl - BofimasIn 2001 studeerde Joris Pyl af als Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen, met specialisatie Accountancy & Financiering aan de Universiteit Hasselt.

Enkele jaren later behaalde hij een MBA (Master in Business Administration). En in 2009 volgde hij succesvol de opleiding Executive Master Class in Corporate Finance aan de Vlerick Business School.

Joris begon zijn professionele carrière in 2001 bij Deloitte & Touche Bedrijfsrevisoren. Vervolgens ging hij aan de slag als Controller, Finance Manager en CFO bij Belgische ondernemingen. Deze functies waren altijd internationaal getint. Naast verantwoordelijkheid voor de financiële afdeling hielp Joris mee bij een ERP implementatie, opbouw van cashflowplannen en -beheer voor verschillende landen en vennootschappen, overname van bedrijven, vastgoed en ander projectmatig werk. Al deze werkzaamheden voerde hij altijd uit in nauwe samenwerking met de diverse aandeelhouders.

Sinds juli 2014 werkt Joris samen met Marc Haest en Caroline Sliepen aan de toekomst van Bofimas. Samen willen zij het kantoor verder laten groeien in accountancy & fiscaliteit. Gezien zijn uitgebreide ervaring wil Joris ook nieuwe en bestaande klanten met financieel en strategisch advies nog beter begeleiden.

Caroline Sliepen

Caroline Sliepen - BofimasCaroline Sliepen studeerde in 2001 af als Licentiaat Toegepaste Economische Wetenschappen. Nadien behaalde ze een MBA (Master in Business Administration) en volgde ze het Executive Master Class programma in Corporate Finance aan de Vlerick Business School in 2008-2009.

Caroline startte haar carrière in 2001 bij Arthur Andersen bedrijfsrevisoren. Het bedrijf fusioneerde in 2002 met Deloitte Bedrijfsrevisoren. Vanaf 2005 heeft ze verschillende financiële functies bekleed bij internationale en nationale ondernemingen gaande van financieel manager tot controller op groepsniveau.

Sinds juli 2014 werkt Caroline samen met Marc Haest en Joris Pyl aan de toekomst van Bofimas. Ze hebben de ambitie om samen het kantoor verder te ontwikkelen en te laten groeien. Ze willen dat doen door zich ook te richten op financiële dienstverlening, naast de gebruikelijke accounting en fiscale diensten.

Marc Haest – oprichter

Marc Haest - BofimasTijdens zijn studies in 1975 (Belgische Kamer van Rekenplichtigen in Antwerpen) ging Marc Haest samenwerken met een andere accountant. Al snel groeide deze deeltijdse bezigheid uit tot een voltijdse activiteit. Even later richtten beide accountants een vennootschap op. Het kantoor groeide gestaag verder. Er kwamen ook werknemers in dienst en in samenwerking met het sociaal secretariaat Securex werd in 1999 gestart met loonadministratie.

In 2005 werd Bofimas BVBA opgericht om de accountancy activiteiten in onder te brengen. Omwille van zijn nakende pensioenleeftijd ging Marc Haest in 2014 op zoek naar passende overnemers voor zijn accountantskantoor. Hij vond die in Caroline Sliepen & Joris Pyl. Sindsdien werken ze nauw samen om de jarenlange opgebouwde klantenrelaties zorgvuldig over te dragen. Deze nauwe, succesvolle samenwerking zal zich nog een aantal jaren voortzetten.


Algemene gegevens

  • Bofimas bvba
    Marialaan 5
    2990 Wuustwezel
  • +32 3 633 92 60
  • info@bofimas.be
  • www.bofimas.be
 

Nood aan een team specialisten dat uw zaak of uw KMO fiscaal, boekhoudkundig en finacieel helemaal optimaliseert?
Bofimas is uw partner.

Bel of mail ons voor meer info